ТОРТАТА ОТ ПАМПЕРСИ е подарък за бебе, който е оригинален, полезен и красив! Съставките на тези приказни подаръци са необходими на щастливата майка бебешки артикули с високо качество и разбира се - памперси!!! С тортата ще зарадвате вашите приятели, когато сте поканени на погача, кръщене, рожден ден, при първото посещение при бебчето... Тортите са приготвени с въображение и любов, за да бъдат радост за окото и душата на Вас и на получателите им. Всяка торта е красиво опакована с много панделки и целофан.

Бебешките торти са приготвени при перфектни хигиенни условия! По Ваше желание могат да се приготвят торти с различни размери дрешки, в зависимост от възрастта на бебето.

ЦЕНА: цената на всяка торта е посочена под описанието на нейните съставки.

ПОРЪЧКИ се приемат на телефон 0885 155 022 и на е-mail: snejina.velkova@gmail.com - Снежина Велкова.

ЗА ВЪПРОСИ можете да позвъните или да ми пишете на посочения e-mail. За да поръчате торта от памперси е необходимо да кажете адрес за доставка, телефон за връзка и модела на тортата, която сте избрали!

ДОСТАВКАТА е на цена 6,50 лева за София и страната. Доставката се извършва в рамките на 2 до 3 дни от момента на поръчване. Денят за доставка се уточнява при потвърждение на поръчката :)

По Ваше желание могат да бъдат добавени съставки, които се заплащат допълнително, както и да бъде създаден изцяло нов дизайн на торта, според Вашите очаквания!

Приятни мигове с БЕБЕШКО ЩАСТИЕ!!!


Всички текстове и снимки на артикули на тази страница са със запазени права и могат да се ползват само след одобрение от "БЕБЕШКО ЩАСТИЕ".

ТОРТА ОТ ПАМПЕРСИ "ПОСЛУШНИТЕ МЕЧЕТА"


Състав на тортата:

34 бр. памперси
2 бр. меки пелени
1 бр. плюшена играчка
1 бр. бебешко боди
1 бр. лигавник
1 бр. стъклено шише с биберон
1 чифт чорапи
1 бр. бебешка кърпа

ЦЕНА: 65 лева

4 comments:

  1. Zdraveite bih iskala da poru4am tazi torta

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete